Foodbook 3/2022

 


Witajcie,


Co Dorcia wczoraj jadła? 

Sami odpowiedzcie na to pytanie patrząc na zdjęcia:)


Śniadanie w wersji fit. Mamy chrupkie pieczywo, wegańskie sojowe kiełbaski, ser żółty i rzodkiewkę. A i keczup, bo jak jest kiełbaska to musi  być keczup.


W południe na stół wjechała micha owoców polana jogurtem naturalnym i nasionami chia. Z owoców mamy banana, kiwi, jabłko, mandarynkę i rodzynki. 



Obiad składał się z ziemniaków, surówki porowej i rybki zapiekanej z cebulą i pomidorami.


Na kolacje miała kolorowe kanapeczki. Pszenny chleb, wędlina łososiowa, ogórek, pomidor i cebula.

Zdrowo, kolorowo i smacznie.

Nie długo wrzucę Wam przepis na pyszną, szybką i pożywną zupę z mięsem. Tak więc zaglądajcie na bloga :)

Paaa


Komentarze