Witajcie,
W poprzednim poście z foodbookiem pisałam, że wrzucę post z przepisem na tosty francuskie. I dzisiaj zapraszam Was na niego.
Do przygotowania tostów potrzebujemy:
Następnie smażymy chleb na rozgrzanym oleju aż do zarumienienia.
Jemy ciepły. Ja lubię go z dżemem, ale można go jeść z cukrem lub też jogurtem.
Takie tosty najczęściej jem na śniadanie, ale na słodką kolację też będą dobre.
Czy jest ktoś kto lubi takie tosty? Z czym je najczęściej jecie?
Pozdrawiam
W poprzednim poście z foodbookiem pisałam, że wrzucę post z przepisem na tosty francuskie. I dzisiaj zapraszam Was na niego.
Do przygotowania tostów potrzebujemy:
- czerstwy chleb
- mleko
- jajko
- olej
- dżem
Następnie smażymy chleb na rozgrzanym oleju aż do zarumienienia.
Jemy ciepły. Ja lubię go z dżemem, ale można go jeść z cukrem lub też jogurtem.
Takie tosty najczęściej jem na śniadanie, ale na słodką kolację też będą dobre.
Czy jest ktoś kto lubi takie tosty? Z czym je najczęściej jecie?
Pozdrawiam
Komentarze
Prześlij komentarz