Witajcie,
Pokażę Wam dziś sałatkę, którą zrobiłam sobie do pracy. To był eksperymentalny przepis, ale że wyszło bardzo pyszne danie to postanowiłam się nim z Wami podzielić. Może ktoś z Was z niego skorzysta.
Potrzebujemy:
jarmuż
kabanosy
kukurydzę
cebulę
mleko kokosowe
ser żółty
Na oleju podsmażamy kabanosy, cebulę i kukurydzę. Gdy cebula będzie miękka, a kabanosy lekko brązowe dodajemy mleko kokosowe.
Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie dodajemy jarmuż i ser. Wszystko bardzo szybko mieszamy, bo po dodaniu sera gęstnieje.
Jarmuż dzięki temu że nie jest długo na patelni zostaje chrupiący, obklejony serem i mlekiem kokosowym smakuje wyśmienicie.
Musicie tego spróbować. Koniecznie!
Pokażę Wam dziś sałatkę, którą zrobiłam sobie do pracy. To był eksperymentalny przepis, ale że wyszło bardzo pyszne danie to postanowiłam się nim z Wami podzielić. Może ktoś z Was z niego skorzysta.
Potrzebujemy:
jarmuż
kabanosy
kukurydzę
cebulę
mleko kokosowe
ser żółty
Na oleju podsmażamy kabanosy, cebulę i kukurydzę. Gdy cebula będzie miękka, a kabanosy lekko brązowe dodajemy mleko kokosowe.
Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie dodajemy jarmuż i ser. Wszystko bardzo szybko mieszamy, bo po dodaniu sera gęstnieje.
Jarmuż dzięki temu że nie jest długo na patelni zostaje chrupiący, obklejony serem i mlekiem kokosowym smakuje wyśmienicie.
Musicie tego spróbować. Koniecznie!
Komentarze
Prześlij komentarz